“Jeg har fået livet tilbage og vind i håret igen”

9. marts 2018
Elcykel

45-årige Birgit har altid cyklet meget, men da hun for otte år siden blev syg og ikke måtte belaste kroppen, lagde hun cyklen på hylden. Men ved hjælp af en el-cykel fra Gazelle er hun nu tilbage på cykelstierne – og det har skabt stor glæde i hendes liv.

”Jeg er fuldstændig forelsket i min el-cykel. Den har givet mig mit liv tilbage. Jeg har fået større frihed og bevægelighed, og jeg har fået vind i håret og fuld fart på igen. Jeg kan det hele med den cykel – endda vinde over mine børn i en cykeldyst” fortæller Birgit og fortsætter:

”Jeg er helt tumpeglad og tosset med min Gazelle el-cykel og det, den har betydet for mit liv. Jeg føler mig helt normal igen.”

Birgit bruger el-cyklen til at køre børnene til og fra skole, hente rundstykker hos bageren om søndagen, familieture i naturen med picnickurv og til at hjælpe datteren med at dele aviser ud. Hun har kun haft den i 10 måneder, men har allerede cyklet 1500 km. Det er langt mere, end hun havde forventet og turdet håbe på.

”Før kunne jeg slet ikke cykle, så det er helt vildt. Jeg synes, at det er ret godt klaret. Det er den vildeste succesoplevelse” siger Birgit, der peger på el-cyklens komfort som årsag til hendes nyvundne cykelglæde.

”Den er så behagelig at køre på og belaster slet ikke kadaveret. Det er cyklen over alle cykler. Den kører bare. I mine øjne er det den bedste cykel” siger Birgit.

Hun har derfor anbefalet Gazelle el-cykler til flere venner og familiemedlemmer.

Birgit, 45 år, førtidspensionist og fra Tønder

Relaterede blogs