“Jeg kommer nemmere, hurtigere og billigere rundt”

26. februar 2018
Elcykel

58-årige Anette er blevet bidt af at cykle, efter hun for to år siden fik en Gazelle el-cykel. Før cyklede hun aldrig, fordi hendes knæ ikke kunne tåle det, men nu hopper hun på jernhesten med glæde hver eneste dag. Den sparer hende nemlig for både tid og penge, og samtidig får hun motion og frisk luft.

”Jeg kører nok omkring 20 km om dagen nu, så med el-cyklen får jeg noget motion, jeg ellers ikke havde fået. Det er rigtig godt for min krop og mine dårlige knæ. Det er så nemt at hoppe op på cyklen og suse derudaf med hjælp fra motoren, og det har gjort, at jeg kommer mere rundt. Jeg føler, at jeg har fået mere frihed”, fortæller Anette og fortsætter:

”Efter jeg har fået en el-cykel fra Gazelle, kører jeg ikke med offentlig transport mere. Jeg er færdig med busser, busplaner og bustider. Selvom jeg ikke er nogen cykelrytter, så går det meget hurtigere på cyklen, og jeg sparer også penge. Jeg kan ikke være andet end super glad for den”, siger Anette.

 Anette bruger sin Gazelle el-cykel, når hun besøger hendes mor, skal til og fra arbejde, handle eller skal til banko, og den sparer hende dagligt for flere timers transport sammenlignet med det offentlige.

”Det er det bedste, jeg nogensinde har fået. Jeg sparer et par timer hver dag, og samtidig når jeg flere steder hen på en dag end før, fordi det er så nemt og går så hurtigt på en el-cykel,” siger hun.

 Hun har derfor anbefalet alle vennerne at anskaffe sig en Gazelle el-cykel, for som hun siger:

 ”Den har virkelig sparet mig for en masse tid og en masse ærgrelser over at misse busser og tog. Jeg kan varmt anbefale den til andre.”

 

Anette, 58 år og fra Østerbro

Relaterede blogs