”Med el-cyklen kommer jeg ud i naturen”

5. april 2018
Elcykel

I sommeren 2015 investerede Ulla i en el-cykel fra Gazelle, og den har fået en vigtig rolle i hendes liv. Uden den kan hun nemlig ikke komme ud i naturen og nyde den friske luft.

”Min Gazelle cykel betyder alt for mig. Jeg har lungekræft og kan ikke tåle at gå ture, fordi jeg ikke har så meget luft. Det problem har jeg ikke, når jeg bruger min el-cykel. Med den kan jeg komme ud i den friske luft” fortæller Ulla.

Hun har derfor fået set meget mere til livet udenfor, siden hun fik sin Gazelle el-cykel.

”El-cyklen gør, at jeg kan komme ud i den friske luft. Uden den ville jeg ikke komme ud, og jeg ville heller ikke få den motion, som jeg skal have. Så jeg vil helst ikke undvære den. Jeg kommer meget mere ud nu og er meget mindre afhængig af, at min mand kan køre mig” forklarer Ulla.

Ulla bruger sin cykel til alle hverdagens småture og om sommeren til at motionere. I sommerhalvåret cykler hun 12-15 km næsten dagligt, og i vinterhalvåret bliver det til to km ugentligt. Og hendes dom er klar:

”Jeg er rigtig glad for min Gazelle elcykel og vil hellere end gerne anbefale den til andre”.

Ulla, 69 år, pensionist og fra Give

Relaterede blogs