”Nu kommer jeg nemt frem uden at blive svedig”

I juni vandt Pernille Strandfeldt en Gazelle elcykel i vores store Facebook-konkurrence – en Orange C330 HMS med både automatgear og en ekstra støjsvag motor. Og elcyklen bliver flittigt brugt af Pernille, der hver eneste dag bruger den som transportmiddel frem og tilbage fra arbejde.

Orange C330 HMS

”Jeg var vildt overrasket over at vinde Gazelles konkurrence. Jeg havde længe ønsket mig en elcykel, så jeg kunne cykle til og fra arbejde,” fortæller Pernille.

”Jeg er blevet rigtig glad for den. Jeg har 12 km til arbejde, så før jeg vandt elcyklen, cyklede jeg ikke på arbejde. Men nu kommer jeg nemt og hurtigt frem uden at blive helt svedig.”

Pernille arbejder til daglig som projektleder og har hver dag mange møder. Derfor er det vigtigt for hende, at hun ser præsentabel og frisk ud, når hun møder ind på arbejde. Og det giver hendes Gazelle elcykel hende muligheden for. Når hun skal hjem fra arbejde, tænker hun dog ikke over, om hun bliver svedig. Tværtimod! På turen hjem slår hun nemlig trædeassistancen fra.

Pernille med sin cykel, der blev vundet

”Elcyklen giver mig mulighed for at komme nemt og godt på arbejde, men på vej hjem slår jeg altid motoren fra. På den måde bliver turen hårdere for benene, hvilket betyder, at jeg også får dagens motion. Det er skønt lige at få blæst tankerne igennem i den friske luft, siger Pernille.

Pernille er faktisk så glad for turene på hendes Gazelle elcykel, at ikke engang efteråret og den truende vinterkulde kan få hende til at stille cyklen og lade den gå i vinterhi. Hun har tænkt sig at holde fast i de daglige cykelture til og fra arbejde i de næste mange måneder.

”Jeg glæder mig til at bruge min Gazelle elcykel hele efteråret også og vinteren, så der skal nok komme mange flere kilometer på cykelcomputeren. Jeg er simpelthen blevet så glad for min den! Det er min mand faktisk også –  han låner den en gang i mellem for at få sig en cykeltur,” fortæller hun og griner.

Gazelle Orange C330 HMS
Kategori:
Copyright © 2024 Koninklijke Gazelle

Denne webside bruger cookies til at forbedre og analysere webside og til at vise dig relevante annoncer. Ved at acceptere accepterer du brugen af ​​cookies fra vores webside.

  • Funktionelle Cookies
  • Analytiske Cookies
  • Social Media Cookies
  • Reklamecookies