”Gazelle var det rigtige valg for mig”

11. juni 2018
Elcykel Cykler Vento

54-årige Helle har i flere år døjet med en rygskade, som gjorde det ulideligt for hende at cykle på en almindelig cykel. Inden hendes skade havde hun været en ivrig cyklist, og derfor var det hårdt at kvitte turene på cykelstierne, selvom de forværrede smerterne i ryggen. Helle tog derfor for nylig en beslutning om at investere i en el-cykel, og det skulle vise sig at være noget af en jungle at sætte sig ind i udvalget af el-cykler.

”Det er en helt ny verden, man skal sætte sig ind i, når man skal have sin første el-cykel. Der er mange overvejelser, man skal gøre sig. Hvordan skal motoren være, hvor tung må cyklen være, hvordan vil jeg have styret, hvor mange gear har jeg brug for, vil jeg have en motor foran eller midt på, hvordan skal den se ud, og hvad med støttefod? Det er en hel videnskab at sætte sig ind i, hvad der er det rigtige for en”, fortæller Helle.

For at blive klogere på, hvad hun ville have, tog hun ned til den lokale cykelforhandler og prøvede et utal af forskellige el-cykler. Her forelskede hun sig i en el-cykel fra Gazelle, som matchede hendes behov og havde det helt rigtige design.

”Jeg gider ikke en mormorcykel. Min el-cykel skal være sporty, men samtidig komfortabel og af høj kvalitet. Og pludselig fik jeg øje på en el-cykel fra Gazelle, som var helt rigtig. Det var bare cyklen for mig. Jeg var slet ikke i tvivl. Den havde alt det, jeg ønskede, og samtidig så den supersmart ud. Jeg var solgt, så den måtte jeg have”, forklarer Helle.

Det valg har Helle ikke fortrudt. Nu kan hun nemlig suse rundt på cykelstierne igen, samtidig med at hun føler sig drønsmart.

”Jeg er rigtig glad for min Gazelle el-cykel. Den er flot, og uden den havde jeg nok slet ikke cyklet. Nu cykler jeg mellem 25 og 30 kilometer dagligt til og fra arbejde”, siger hun.

Helle, 54 år, økonomiassistent og fra Esbjerg

Relaterede blogs